Pirat ekspert tv2

Fængsling af pirater kan blive et problem for Danmark – TV 2

25. nov. 2021 — Det skete onsdag, men retsprocessen kan blive problematisk, fortæller eksperter. Det er meget usædvanligt, at danske frømænd kommer i åben …

Der er ikke hverdagskost, at danskere er i åben ildkamp med pirater. Det skete onsdag, men retsprocessen kan blive problematisk, fortæller eksperter.

Formodet pirat risikerer mellem fem år og livstid, siger ekspert

Formodet pirat risikerer mellem fem år og livstid, siger ekspert – TV 2

7. jan. 2022 — Det har hans forsvarsadvokat bekræftet over for TV 2. Fire personer dræbt under angreb. Fire formodede pirater har været tilbageholdt siden 24.

Ifølge ekspert bliver det “kompliceret at få manden dømt”.

Ekspert om løsladelsen af formodede pirater: – Om få måneder …

Ekspert om løsladelsen af formodede pirater: – Om få måneder er de til søs igen – TV 2

6. jan. 2022 — Det oplyser deres advokater til TV 2 og Ekstra Bladet. Men at personer, der er sigtet for drabsforsøg på danske soldater, går fri, overrasker …

Der tages noter blandt pirater efter dagens afgørelse om at løslade formodede pirater, som angreb danske soldater i Guineabugten, advarer en ekspert.

Det er en helt særlig sag for Danmark, siger professor – TV 2

6. jan. 2022 — Det er først gang, man får en person til Danmark, som er sigtet i forbindelse med piratrelaterede kriminalitet udenfor Danmarks grænser.

Det er først gang, man får en person til Danmark, som er sigtet i forbindelse med piratrelaterede kriminalitet udenfor Danmarks grænser.

Seerne undrer sig: Derfor havde piratekspert klap for øjet

Seerne undrer sig: Derfor havde piratekspert klap for øjet – Ekstra Bladet

25. nov. 2021 — Flere lagde mærke til, at eksperten sad med den noget usædvanlige klap, da han på TV 2 News skulle fortælle om pirater.

Flere lagde mærke til, at eksperten sad med den noget usædvanlige klap, da han på TV 2 News skulle fortælle om pirater

Pirater fængslet for drabsforsøg på danske soldater – Facebook

26. nov. 2021 — Piratekspert Lars Bangert Struwe gik viralt, da han optrådte i TV med klap for … Hele indslaget fra Go’ aften LIVE kan ses på TV 2 PLAY.

Så du ‘piraten’ i… – Go’ morgen Danmark og Go’ aften LIVE

Reddit – Dive into anything

25. nov. 2021 — Det handler om Esbern Snares antipiraterimission i Guineabugten, hvor frømandskorpset i dag har nedkæmpet fire pirater, såret en og taget …

1.1k votes, 38 comments. 347k members in the Denmark community. A forum for discussions, funny tidbits and news about Denmark and the Danes.

TV2 News’ ekspert i pirateri er fremragende castet – Reddit

6. jan. 2022 — Allerede i november mente juridiske eksperter, at det var tvivlsomt, at Danmark ville retsforfølge de formodede pirater.

Keywords: pirat ekspert tv2